Alla har rätt till ett schysst bolån.

Ett billigare bolån vinner alla på. När vi lanserar kommer du få mer pengar över till det som är viktigt i livet och samtidigt utmanar vi tillsammans en bransch som sett likadan ut alldeles för länge.

Enkelt och billigt

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen. Du kommer kunna se hur mycket du kan spara och få ett erbjudande på ett par minuter – var som helst och när som helst.

Tryggt som banken

Att refinansiera ditt lån hos Hemma är precis lika säkert som att låna hos banken. Fast du slipper både kostymklädda bankmän och fysiska bankkontor, så klart.

Transparent

Du kommer kunna se över ditt erbjudande i lugn och ro. Då kommer du märka att våra bolån är både billiga och transparenta. Det betyder att du alltid förstår hur mycket du betalar – och vad du betalar för.

alltid låg ränta

Mindre hysch hysch kring rabatter. Mer låga priser som är enkla att förstå.

För att kunna erbjuda schyssta bolån har vi byggt Hemma med dig som kund i fokus. Vi har kapat mellanhänder och använder oss av en digital och automatiserad process som gör oss både billigare och smidigare. Våra lägre kostnader för vi vidare till dig som kund. Inga förhandlingar utan bara samma låga ränta.

enkelt att byta

Ett krångelfritt bolån.

När du byter till ett bolån från Hemma slipper du allt som heter krångel, från förhandling och helkundskrav till långa formulär. Du behöver inte ens byta bank utan låter helt enkelt sparande, lönekonton och pension ligga kvar där du har det idag.

Vi är många som vill förändra hur branschen fungerar.

Livet är fullt av tuffa beslut och att förstå och välja bolån är ett av de allra svåraste. Till skillnad från banken, som tjänar multum på att göra saker svårt och komplicerat, är våra bolån både billiga och enkla att förstå. Många vet att de betalar för hög ränta eller att de borde förhandla med sin bank. Färre vet hur mycket de kan spara eller att man kan byta ut bolånet utan att behöva byta bank.

Vi har lång erfarenhet från bankvärlden och kan bolån utan och innan. Vi vet att bankerna tjänat stora summor på höga räntor, svåra begrepp, kringtjänster och helkundskrav. Vi vet också att det går att göra kundupplevelsen mycket bättre. Vi har designat Hemma med dig och ditt hem i fokus. Resultatet är ett tryggt, billigt och enkelt bolån som både vi och våra kunder kan vara riktigt stolta över.

Läs mer  


Therese

Therese Ruth
Grundare av Hemma

Alla har rätt till ett schysst bolån.